AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun saçını kesmek

Kahve falında çocuğun saçını kesmek

Kahve falında çocuğun saçını kesmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir