AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gün yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek ona kavuşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek her attığı adımı paraya çevireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir