AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu tutmak

Kahve falında erkek çocuğu tutmak

Kahve falında erkek çocuğu tutmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu tutmak gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun elini tutmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu tutmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir