AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun elini tutmak

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, anne ve baba duası alınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kolaylık elde edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında erkek çocuğun elini tutmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği çocuğun elini tutmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun elini tutmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir