AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak

Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak

Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, esenlik içinde olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğu tuvalete tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette balık tutmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak tersliklerin yoluna gireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu tutmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir