AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu dövmek

Kahve falında bir çocuğu dövmek

Kahve falında bir çocuğu dövmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğu dövmek koltuğunun yükseleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek huzurlu, mutlu olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğu dövdüğünü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kafasını rahatlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir