AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu dövmek

Kahve falında çocuğu dövmek

Kahve falında çocuğu dövmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendisini mutsuz edeceğine, fakirlik yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında çocuğunu sopayla dövmek borçlanılacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun çocuğunu dövmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu dövmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğu dövmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, maceralara atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir