AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çizmesi görmek

Kahve falında erkek çizmesi görmek

Kahve falında erkek çizmesi görmek insanlara iyilik yapmaya, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, günah işleyeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yolunun hep açık olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çizmesi gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkek çizmesi görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme çalmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında renkli çizmeler görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çizme satmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çizme görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalettir.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir