AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli çizmeler görmek

Kahve falında renkli çizmeler görmek

Kahve falında renkli çizmeler görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, variyetini çoğaltacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Kahve falında renkli çizmeler gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk çizme görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çizmeler görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deri çizme görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çizme giymek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe çizme görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında kürklü çizme görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir