AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme çalmak

Kahve falında çizme çalmak

Kahve falında çizme çalmak müjdeli haberler alınacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, iyiliğe kavuşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme çalmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çizme çaldırmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizme çalmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak hayırlı kapıların açılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında deri çizme giydiğini görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi çizme giymek işlerin bozulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Kahve falında yeni çizme görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yağmur çizmesi görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir