AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek boğa görmek

Kahve falında erkek boğa görmek

Kahve falında erkek boğa görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dertlerinden kurtulacağına, rakipsiz hale geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek boğa gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında erkek boğa görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçan boğa görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında boğa almak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek boğa görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa kestiğini görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük boğa görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, işinin de hep yürüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir