AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek boğa görmek

Kahve falında inek boğa görmek

Kahve falında inek boğa görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sıkıntıya düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek boğa gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında inek ve boğa görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek boğa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa inek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek yada boğa görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında boğa ve inek görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük boğa yılanı görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında boğa yavrusu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir