AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek birinin elini tutmak

Kahve falında erkek birinin elini tutmak

Kahve falında erkek birinin elini tutmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bol nimete kavuşacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında erkek elini tutmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek birinin elini tutmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir