AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebek almak zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek öpmek birikim yapılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek sorunlarının günden güne azalacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek ev sahibi olunacağına, ticaretinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir