AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, parasının azalacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kakası temizlemek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapan bebek görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir