AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, dış ticarete atılacağına, kindar olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek prestij kaybı yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek işlerine dört elle sarılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kakasını yiyen bebek görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek fesat kimselerin çıkacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir