AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde bebek görmek

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, borçlarının kapacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bebek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rızkın da ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bebek görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek eli görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Kahve falında bebek elleri görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında bebek eli tutmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında bebek elini öpmek büyük adımlar atılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç elli bebek görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir