AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek eli görmek

Kahve falında erkek bebek eli görmek

Kahve falında erkek bebek eli görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek eli gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında elinde erkek bebek görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek eline almak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek eli görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak huzur getirecek birinin çıkacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında kopmuş bebek eli görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir