AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zor günlerin yaşanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Kahve falında erkek bebeğe ayakkabı giydirmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, eşiyle bahtiyar olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe ayakkabı giydirmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek ayakkabısını giymek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin ayakkabı giydiğini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir