AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek baldırı görmek

Kahve falında erkek baldırı görmek

Kahve falında erkek baldırı görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, zamandan da kar edeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında erkek baldırı gördüyseniz:

  • Size haberler taşıyan kimseye fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında erkek baldırı görmek iyi geçiminin devam edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baldırda kıl görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında baldırda yara görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı baldır görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, insanlar arasında yüceleceğine yorulur.

Kahve falında baldır görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında baldır bacak görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın baldırı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir