AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldırda yara görmek

Kahve falında baldırda yara görmek

Kahve falında baldırda yara görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baldırda yara gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Kahve falında baldırda yara görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı baldır görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baldırda kıl görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek baldırı görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın baldırı görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında baldır bacak görmek zorlanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında baldır görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir