AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı baldır görmek

Kahve falında kıllı baldır görmek

Kahve falında kıllı baldır görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı baldır gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında baldırda kıl görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı baldır görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baldırda yara görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında baldır görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında kadın baldırı görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baldır bacak görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek baldırı görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir