AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldırda kıl görmek

Kahve falında baldırda kıl görmek

Kahve falında baldırda kıl görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baldırda kıl gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında baldırda kıl görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı baldır görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında baldır bacak görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baldırda yara görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kadın baldırı görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında baldır görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek baldırı görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir