AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldır bacak görmek

Kahve falında baldır bacak görmek

Kahve falında baldır bacak görmek mirasa, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında baldır bacak gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Kahve falında baldır bacak görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın baldırı görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Kahve falında baldırda yara görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında baldırda kıl görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak dolandırılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında erkek baldırı görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı baldır görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında baldır görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir