AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldırından bıçaklanmak

Kahve falında baldırından bıçaklanmak

Kahve falında baldırından bıçaklanmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ona göre davranacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında baldırından bıçaklanmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet etmektedir.

Kahve falında baldırda kıl görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı baldır görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baldır bacak görmek yaptığı işte sivrileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek baldırı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın baldırı görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında baldırda yara görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında baldır görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir