AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak bolluk içinde yaşamaya, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında erkek ayakkabısı bulmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak rakipleri mağlup edeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak zor günlerini arkasında bırakacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak anne baba duaları alınacağına, başarısının yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir