AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak rahat bir hayat yaşayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulur.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybı bulmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan erkek çocuğunu bulmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolmuş eşyayı bulmak gönlünce bir hayat süreceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan altın yüzüğü bulmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan cüzdanı bulmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir