AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek

Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek

Kahve falında ayakkabı bulduğunu görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bütçesinin küçüleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bulduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip sonra bulmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı bulmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak işlerinin yoluna gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp ayakkabıyı bulmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir