AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayakkabı bulmak

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kafasının karışacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını bulmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir