AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın avret yerini görmek

Kahve falında kızın avret yerini görmek

Kahve falında kızın avret yerini görmek yüzünde güller açacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayır vereceğine, ün yapmayı başaracağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalettir.

Kahve falında kızın avret yerini gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında kızın avret yerini görmek ister istemez çok üzüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının avret yerini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın avret yerini görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin avret yerini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerini traş etmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, gelirinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yeri görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir