AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendinden emin adımlar atacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında anne ve sevgili görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sevgiliyle tanıştırmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgili annesi görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin sevgilisini görmek kolaylık sağlayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilin annesini görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek yarınlara bakacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir