AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, stresli bir ortama gireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla yatmak yönlendireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yatmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir