AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşının karısıyla yatmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının karısını öpmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını karısıyla görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın karısını görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının karısını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir