AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak çözümlere kavuşacağına, bereketli yağmurlara delalettir.

Kahve falında sevgiliyle beraber yatmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta yatmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yatmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir