AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık göz görmek

Kahve falında açık göz görmek

Kahve falında açık göz görmek tartışma yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında açık göz gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında gözü açık ölmek zor zamanların biteceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün gözünü açık görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü gözü açık görmek kazancının günden güne arttıracağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü açık uyumak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında gözleri açık ölmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü açık öldüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık göz görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işarettir.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir