AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok pişmanlık duyacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak sevineceğine ve mutlu olacağına, kazancın ikiye katlanacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak çok büyük çaba sarfedeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşla konuşmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak hoşluk içinde olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuşmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla konuşmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir