AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek modern insanlarla tanışılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dans etmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir