AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla dans etmek

Kahve falında arkadaşınla dans etmek

Kahve falında arkadaşınla dans etmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kısmetin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir