AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dans ederken gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini dans ederken görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını dans ederken görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendini dans ederken görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını kavga ederken görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek söz ve yetki sahibi olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir