AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla dans etmek

Kahve falında arkadaşla dans etmek

Kahve falında arkadaşla dans etmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, tecrübe sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla dans etmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla dans etmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir