AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, muradının gerçekleşeceğine, tecrübelerini aktaracağına, sadaka ya da zekat vereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek tartışmalı bir işe girileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle dans ettiğini görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle dans ettiğini görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dans ettiğini görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet eder.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın dans ettiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir