AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın ablasını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkek arkadaşı görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla gezmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşı görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşına kızmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek sınıf arkadaşını görmek rahat bir hayata adım atacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir