AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşı görmek

Kahve falında erkek arkadaşı görmek

Kahve falında erkek arkadaşı görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşına sarıldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek atılan adımların zarar vereceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşından kaçmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşlarını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını ağlarken görmek malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkek olduğunu görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir