AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek arkadaşı görmek

Kahve falında bir erkek arkadaşı görmek

Kahve falında bir erkek arkadaşı görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir erkek arkadaşı gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek yaşamını kolaylaştıracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını evli görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşından hediye almak güzel bir evliliğe, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla kavga etmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının öldüğünü görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının erkek olduğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski bir erkek arkadaşını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir