AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla gezmek

Kahve falında erkek arkadaşla gezmek

Kahve falında erkek arkadaşla gezmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, önemli bir lider haline geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşla gezmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında erkek arkadaşla gezmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla gezmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Kahve falında arkadaşın evini gezmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla gezdiğini görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla gezdiğini görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla gezmek kısmetli kapıların açılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir