AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın ablasını görmek

Kahve falında arkadaşın ablasını görmek

Kahve falında arkadaşın ablasını görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın ablasını gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın ablasını görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının ablasını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abla ve eşini görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında abla hamile görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş ablasını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir