AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının bayıldığını görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın bayıldığını görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını bayıldığını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bayıldığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette bayıldığını görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan bayılmak kısa sürecek bir işe gireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında korkup bayılmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bereketin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir