AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka kızla görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir