AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek güzel günler için yaşayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir