AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zaferlere doymayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği başka kızla görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka kızla görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir